Vraška kolena (B)

Stara šara predstavljena sitnim, čudnovato đavolskim izlomljenim ornamentima, po čemu je i nazvana vraško – đavolje koleno. Ornament se obično postavlja po obodu ćilima u vidu široke bordure, sa jednostavnim centralnim delom soveljkom, vencem i razbacanim amajlikama, i sa veoma uskim spoljašnjim ćenarom.

 

Na primeru ‘’A’’ spoljašnji ćenar je sa duplim kukama, a na primeru ‘’B’’ sa dvobojnom ševuljicom. To je jedina šara kod koje ćilim dobija naziv na osnovu bordure.

0,00 RSD
Price: 0,00 RSD
Please choose:
Delivery
Delivery

ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT vrši isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Troškovi dostave se obračunavaju u skladu sa cenovnikom kurirske službe POST EXPRESS u okviru JP ‘’Pošta Srbije’’ www.postexpress.rs 

Za porudžbine preko 15.000 RSD isporuka je BESPLATNA. Troškovi isporuke za inostranstvo su na teretu kupca.

Za porudžbinu ĆILIMA, potrebno je izvršiti avansnu uplatu 50% od cene proizvoda. Takođe, navedeni rok izrade je definisan za jedan ćilim.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

 

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe POST EXPRESS.

 

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@etnobutik.rs .

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa