Kuveri - smirjanska šara

Šaru čine omeđena polja u vidu kuvera (sanduka) paralelno poređanih jedan iznad drugoga, a ispunjavaju ga veći ornamenti atapoti, između kojih mogu biti stepeničasto nazubljeni rombovi, ili pak neki drugi ornamenti.

 

Okvir kuvera uvek ispunjava motiv atapot sa percima manjih dimenzija od centralnih, ali samo po širini ćilima. Kuvere razdvajaju očila, stilizacija koja podseća na naočare, po kojima su i dobila ime. Uz ovu šaru koriste se samo dve ploče: kornjača ili Rašićeva ploča.

0,00 RSD
Цена: 0,00 RSD
Пожалуйста, выберите:

ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT vrši isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Troškovi dostave se obračunavaju u skladu sa cenovnikom kurirske službe POST EXPRESS u okviru JP ‘’Pošta Srbije’’ www.postexpress.rs 

Za porudžbine preko 15.000 RSD isporuka je BESPLATNA. Troškovi isporuke za inostranstvo su na teretu kupca.

Za porudžbinu ĆILIMA, potrebno je izvršiti avansnu uplatu 50% od cene proizvoda. Takođe, navedeni rok izrade je definisan za jedan ćilim.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

 

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe POST EXPRESS.

 

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@etnobutik.rs .

Быстрый заказ Без регистрации
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
Ваш заказ принят. Ожидайте звонка!
Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa