Jelenković DGM

Firma Jelenković DGM postoji od 2018. godine i veoma uspešno se bavi proizvodnjom pirotske peglane kobasice.

Peglane kobasice su jedan od najkvalitetnijih suhomesnatih proizvoda, a prave se prema posebnim receptima i od mesa stoke koja je uzgajana isključivo na pašnjacima Stare planine.Od sličnih proizvoda od mesa izdvaja se po tome što sadrži više vrsta mesa pa je samim tim vrhunskog ukusa.

Ovo je čist ekološki proizvod, bez aditiva, konzervanasa, veštačkih boja i aroma. Inače se može nači i na rafovima poznatih trgovinskih lanaca.

Iz razloga mogućeg većeg odstupanja pojedinačnog proizvoda od specificirane mase, ovaj proizvod se plaća isključivo pouzećem. Cena je za jedan kilogram (5 do 6 ''potkovica''). Masa jedne peglane kobasice je između 140 i 200gr.

3.700,00 RSD
Цена: 3.700,00 RSD
Пожалуйста, выберите:
Deklaracija
Deklaracija
Proizvođač
Jelenković DGM

ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT vrši isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Troškovi dostave se obračunavaju u skladu sa cenovnikom kurirske službe POST EXPRESS u okviru JP ‘’Pošta Srbije’’ www.postexpress.rs 

Za porudžbine preko 15.000 RSD isporuka je BESPLATNA. Troškovi isporuke za inostranstvo su na teretu kupca.

Za porudzbinu ĆILIMA, u dimenzijama ''šestak'' i veće, potrebno je izvršiti avansnu uplatu 50% od cene proizvoda. Takođe, navedeni rok izrade je definisan za jedan ćilim.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

 

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe POST EXPRESS.

 

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@etnobutik.rs .

Быстрый заказ Без регистрации
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
Ваш заказ принят. Ожидайте звонка!
Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa