Ogledala sa dvanaest niša

Molitveni ćilim sa početka XIX veka; u polju su četiri drva života sa po tri ikone na svakom, međusobno odvojena dvobojnom ševuljicom u čijim su mestimičnim proširenjima smešteni ornamenti čuriljnjak (varjača) i nizamčići (stari naziv za redovnu tursku vojsku).

 

Spoljne strane zabata ikona ukrašene su kukama, dok su između ikona na samom direku smeštene stilizacije vraškog kolena i grančice sa plodovima. Oko polja su dva ćenara: vodeni ćenar i čuriljnjak i dve ploče: unutrašnja ploča su ogledala sa raznobojnim pticama i spoljašnja sa stilizacijom vinove loze.

Isporuka
Isporuka

ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT vrši isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Troškovi dostave se obračunavaju u skladu sa cenovnikom kurirske službe POST EXPRESS u okviru JP ‘’Pošta Srbije’’ www.postexpress.rs 

Za porudžbine preko 15.000 RSD isporuka je BESPLATNA. Troškovi isporuke za inostranstvo su na teretu kupca.

Za porudžbinu ĆILIMA, potrebno je izvršiti avansnu uplatu 50% od cene proizvoda. Takođe, navedeni rok izrade je definisan za jedan ćilim.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

 

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe POST EXPRESS.

 

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@etnobutik.rs .

Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa