Vitina peglana kobasica

Dugoočekivana, a nakon samo par godina postojanja, kafana ''Vitina iža'' je dostigla visok renome i postala jedna od najboljih u gradu. O njoj su mnogi već pravili priloge i uživali u izuzetnim ukusima na lokaciji sa koje se pruža predivan pogled na Pirot.

Prepoznatljiv proizvod ove kuće je i pirotska peglana kobasica. Mnogobrojne nagrade koje su poneli sa raznih takmičenja i potražnja za još jednom potkovicom više, dokazuju njen kvalitet.

Ovaj proizvod se prodaje na komad. Jedna ''potkovica'' je mase oko 190 gr (± 10%), te je zato plaćanje samo pouzećem, kako bi ste bili sigurni da dobijate ono što i plaćate.

Uskoro će se u ponudi naći i Vitina peglana sa ukusom pirotskog kačkavalja što je novitet i predstavlja pravi kuriozitet za gastronomade iz svih krajeva.

880,00 RSD
Cena: 880,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Isporuka
Isporuka

ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT vrši isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Troškovi dostave se obračunavaju u skladu sa cenovnikom kurirske službe POST EXPRESS u okviru JP ‘’Pošta Srbije’’ www.postexpress.rs 

Za porudžbine preko 15.000 RSD isporuka je BESPLATNA. Troškovi isporuke za inostranstvo su na teretu kupca.

Za porudžbinu ĆILIMA, potrebno je izvršiti avansnu uplatu 50% od cene proizvoda. Takođe, navedeni rok izrade je definisan za jedan ćilim.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ETHNO BOUTIQUE PTP PIROT (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

 

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe POST EXPRESS.

 

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@etnobutik.rs .

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa